Forside Tegneserier Oppgaver Sesongstoff Karikaturer Vitsetegninger Satire Kontakt oss
Tegneserier
 

 


Brannkorpset
Radio Gaga
Smiley og Sirkuset
Uheldige Yrkesvalg for Dyslektikere
Glis av Walters
Temaserier

Radio Gaga

av Flis (Norge) © Øyvind Sagåsen

Radio Gaga har blitt en av de mest leste norske avisseriene. Handlingen foregår i en radioredaksjon, men handler hovedsakelig om de noe aparte karakterene som jobber der og ikke så mye om radio.

Vi følger de fargerike karakterene både på jobb og fritid. Hver av dem har sin særegne måte å takle hverdagens utfordringer på. Brita, som stadig utforsker nye alternative livsfilosofier for å komme over en noe hårete skilsmisse. Børre, hvis enkle sinn kan føre til de største komplikasjoner når han er ute på feltreportasjer. Med så markante personligheter, er det ikke alltid lett for stasjonens unge redaktør, Tobben, å samle troppene til å få laget de sendingene de skal.

Radio Gagas popularitet skyter nå for alvor fart! Serien er nå fast innslag i seriebladet Pondus, som har godt over 300 000 leser hver måned og er i tillegg å finne i noen av landets største aviser. Også i utlandet har de fått øynene opp for denne kvalitetsserien, og den blir nå distribuert i en lang rekke europeiske land.

Flis

Seriens skaper, Øyvind Sagåsen (signerer FLIS) har laget serier for en lang rekke aviser og tidsskrifter siden 1989. Dette er imidlertid den første avisstripen som kommer fra hans hånd siden serien Brannkorpset var å finne i et tyvetalls norske aviser i første halvdel av 90 tallet. Øyvind Sagåsen bor nå i Stavanger, men mye av inspirasjonen til serien er hentet fra den tiden han selv jobbet i redaksjon i Oslo. Det synes vel også fra tid til annen.

Gagaredaksjonens hjemmesider
                 
Ønsker du pris på Radio Gaga for din publikasjon? Benytt vårt uforpliktende kontaktskjema!