Forside Tegneserier Oppgaver Sesongstoff Karikaturer Vitsetegninger Satire Kontakt oss
Tegneserier
 

 


Brannkorpset
Radio Gaga
Smiley og Sirkuset
Uheldige Yrkesvalg for Dyslektikere
Glis av Walters
Temaserier

Smiley og Sirkuset

av Walters (Norge) © Norsk Seriebyrå

Med den kontinuerlig glisende Smiley i hovedrollen som en slags mystisk men positiv altmuligmann, samt et tjuetalls andre figurer som både komplimenterer og erger hverandre på samme tid, er scenen satt for bunnløse morsomheter!

Sirkusdirektøren med sin firkantede hake og høyt profilerte rolle har ikke problem med å tiltrekke seg oppmerksomhet fra det motsatte kjønn.Det samme kan dessverre ikke sies om sirkuseieren/kronisk gnieren herr Wilson som er stadig i konflikt med alle rundt seg, ikke minst sin ‘kjære’ Olga... Det løpegutten Bønnestengel mangler i sunn fornuft veier han opp for med et stort hjerte (som banker litt fortere for turnjenta Gloria, men ikke si det til henne!)

Magikeren Mervini sliter med en David-Copperfield-wannabe-kompleks, samt en gebrokken aksent som virker like troverdig som en biskop kalt Ronny. Sjongløren Sam, Den Fantastiske Frederico, Zongo Stålmannen, Vidunderhesten Goldie, Sparky (den obligatoriske seriehunden!), samt et utall løver, elefanter, sel, musikere, klovner og mildt sagt merkelige gjesteartister, gjør Smiley & Sirkuset til en virvelvind av artighet for store og små. La forestillingen begynne idag i din avis...

Walters

                 
Ønsker du pris på Smiley og Sirkuset for din publikasjon? Benytt vårt uforpliktende kontaktskjema!