Forside Tegneserier Oppgaver Sesongstoff Karikaturer Vitsetegninger Satire Kontakt oss
Karikaturer
 

 

 

Søk:

eller:

Frisøk på stikkord:

 

Karikaturer

av diverse artister ved Scottish Cartoon Art Studio © SCAS

Dagens nyheter kommer som regel rikt illustrert. Et godt fotografi er en høyt skattet følgesvenn til enhver tekst. Men av og til er en karikatur det helt riktige som illustrasjon.


Typisk kandidat til å tråkke i salaten

En god karikatur er mer enn bare morsom. Den forteller også noe om personen som blir karikert. Når tegneren klarer å fange personen og øyeblikket, finnes det få ting som kan måle seg med en karikatur.

Og hos oss finner du slike. Karikaturer levert av Scottish Cartoon Art Studio i Glasgow, som har vunnet priser over hele Europa for deres gjengivelser av kjente ansikter.


Norske, kjente fjes er også representert i arkivet.

Så neste gang du skriver en artikkel om en politiker som har tråkket i salaten... eller du kanskje lager et portrett av en idrettsutøver eller musiker... eller du skriver en filmanmeldelse eller kjendisnyheter... ta et øyeblikk og vurder om ikke en karikatur kan være den perfekte illustrasjon i akkurat den situasjonen.

I vårt arkiv finnes det allerede en lang rekke karikaturer av svært høy kvalitet. Som du ser av menyen til venstre, er de delt inn i kategorier. Men du kan også søke på stikkord. Og skulle du ha behov for en spesiallaget tegning, kan dette også ordnes. Gi oss bare beskjed litt tid i forveien.
                 
Ønsker du pris på karikaturer for din publikasjon? Benytt vårt uforpliktende kontaktskjema!